ONZE DIENSTEN

Wij ontzorgen uw onderneming op het gebied van media en communicatie.

Ons aanbod is maatwerk en exclusief. Zo behaalt u op authentieke wijze de beste resultaten voor het bedrijf!

Web Graphic door About Impact

Treffend Webdesign

Door allerlei tools die er beschikbaar zijn, lijkt het maken van een website makkelijk. Maar in de praktijk valt dit voor de meeste mensen helaas vies tegen. Wij van About Impact nemen deze taak graag voor jou uit handen. 

Door een website te laten maken, bespaart u kostbare tijd, geld en ben je zeker van een goed resultaat. Zo kan jij je op andere taken binnen de onderneming focussen.

Natuurlijk denkt u “maar het gaat mij niet alleen om de vormgeving ik wil ook gevonden worden in google.” Dit begrijpen wij volledig. Een goede SEO zorgt dat jouw bedrijf vindbaar wordt en dat is dus het halve werk. Hiervoor kunt u uiteraard ook bij About Impact terecht!

Wat is SEO?

SEO betekent letterlijk “Search Engine Optimization”, door dit effectief toe te passen bij het bouwen van jouw website, word je hoger in de organische zoekopdrachten van zoekmachines geplaatst. Dit helpt je om sneller gevonden te worden, meer verkeer op uw website te laten landen en eventueel meer klanten te genereren.

Benieuwd wat About Impact voor u kunt doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

IN HET EERSTE KWARTAAL ZIET MEN VAAK:
MEER CONTROLE OVER UW PUBLIEK
MEER BEZOEKERS OP UW WEBPAGINA
VERGROTEN VAN ONLINE ZICHTBAARHEID
MEER KLANTEN

Waarom video?

Video is het lezen van nu. Een beeld kan zoveel meer vertellen dan een stuk tekst! About Impact en vele andere die je voor zijn gegaan, zijn ervan overtuigd geraakt dat video een effectief communicatiemiddel is en kan helpen bij een doeltreffende marktbewerking van de onderneming. Wij helpen u graag bij het maken van een effectieve video.

BEDRIJFSFILM

Een bedrijfsfilm laten maken voor uw bedrijf? Zoek dan niet verder! Bij About Impact zijn wij gespecialiseerd in het maken van Branding video’s, sfeerimpressies en natuurlijk bedrijfsfilms, met de kennis van onze professionals en high-end camera equipement, bent u verzekerd een aansluitend resultaat.

Ben je aan het overwegen een video te laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat je helpen bij de video.

ANIMATIE

Overweeg je korte videoboodschappen, illustraties of infographics te laten maken? Bij About Impact kunnen onze illusratoren helpen, bij het maken van een helder verhaal. Tijdens een intake zullen we uw product of dienst zo goed mogelijk proberen te begrijpen. We gaan samen kijken nar de wensen en co-creëren het story board.

Vervolgens gaan wij aan de slag. Wij zijn klaar als jij tevreden bent.

Animaties laten maken voor uw product of dienst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.a

Social Media Maintaining

Social media onderhouden kan tijdverslindend zijn, vermoeiend en zelfs frustrerend. Gelukkig heeft About impact de oplossing, de social media Maintaining.

Dit houdt in dat About Impact u social media zal onderhouden en alles hieromheen regelt zonder dat u ernaar om hoeft te kijken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

BRANDING

We zullen ervoor zorgen dat uw merk een brand word!

MARKETING

Wij voeren al uw campagnes!​

GEMAK

We nemen al uw zorgen uit handen en u hoeft niet meer naar uw Social Media om te kijken.

CONTINUITEIT

Uw Social Media zal nooit stil staan en altijd actief zijn op het posten van nieuwe media.

Zij gingen u voor

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw media vraag?

Heeft u op het moment toch nog vragen met betrekking tot het maken van impact met uw bedrijf?

Overweegt u een nieuwe bedrijfsvideo, website of andere media?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat je adviseren!